onsdag 22 juli 2009

Se framåt

Det är viktigt att ha något att se fram emot. Åtminstone för mig. Ibland känns det som att det är det som allting går ut på, att ha något att se fram emot. Nyligen tog min semester slut. Som jag hade sett fram emot den! Och så tog den slut, fortare än kvickt. Jag måste planera in något nytt att se fram emot, det är för långt till nästa sommarsemester.

Imorgon är det torsdag, och sedan fredag. Det ser jag fram emot.

4 kommentarer:

  1. Anar att du ser fram emot fredagkvällen... Det är alltid trevligt. Önskar dig en skön onsdagkväll och en härlig fortsättning på veckan!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Ja det har du rätt i, det är alltid bra att ha något att se fram emot. Jag ser fram emot bland annat att få läsa andras bloggar så som din tex :-) tro det eller ej men det hjälper ibland att läsa om andra med samma sjukdom, för ibland känner man sig som om man var den enda som har det som man har det, och jag har faktiskt fått hjälp att inse vissa saker om min MS som vissa symptom som jag trodde inte var MS men som jag nu tror tillhör det då jag läst att ni andra har samma saker.
    Jag ser oxå fram emot att jag skall må bättre dag för dag, fast det är svårt vissa dagar.
    Ha det gott
    B

    SvaraRadera
  3. Jag håller med dig till 100%! Det gäller att ha roliga saker att se fram emot hela tiden. Jag ska planera in något mer roligt nu, genast:)
    Vilken underbar stad du bor i!! Jag längtar redan tillbaka igen!
    Kram messan

    SvaraRadera
  4. Kunde inte ha skrivit bättre själv,jag måste ha ngt att se fram emot...allt känns så mkt "lättare" då! Ngt att längta efter!

    Kram Tessan (ms-daignos -06)

    SvaraRadera