tisdag 26 maj 2009

World MS Day

Imorse vaknade jag av att radion pratade. Det var någon som blev intervjuad på telefon. Det pratades om forskning, bromsmediciner, kronisk sjukdom och så vidare och jag tänkte sömnigt att det där låter bekant.

Radion pratade vidare och det visade det att det faktiskt handlade om världs-MS-dagen, World MS Day, som inträffar imorgon. - Hur ska vi fira den, sa min fru just. Ja, vad tycker ni? Ska man äta tårta imorgon?

6 kommentarer:

  1. Naturligtvis..och ostron, bubbel, oxfilé, lammracks och efterdet en ljuvlig mjuk vit chokladmouse

    SvaraRadera
  2. Mmmm det borde bli något riktigt gott så som yoghurt och en grillkorv eftersom vi är både på ett utvecklingssamtal samt att dottern har träning... tight schema alltså!
    Tack för påminnelsen!
    Önskar dig en toppen kväll! Kram anna

    SvaraRadera
  3. Klart det ska firas! Mer uppmärksamhet till MS!

    SvaraRadera
  4. Ska man fira eller uppmärksamma dagen? Jag hade gärna haft ms-bandet på mig, men det finns ju inte att köpa. Det som är motsvarande rosa bandet, men som är pärlfärgat med guldkant och som bl.a. också gäller för lungsjuka. Sambandet förstår jag dock inte.

    SvaraRadera
  5. Sv: Visst var det bra att uppmärksamma på många sidor...bloggar... För vem vet annars om att det är MSdagen? ;) En ärlig tjuv... Tänkte fråga om lov, men så började fingrarna att valsa igen...
    Ha det gott! Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Jag ska nog faktiskt köpa en tårta! :) Ska skriva om det i min blogg och på facebook. Vi borde göra ett band för bara för Multipel Skleros.

    SvaraRadera